Overige MKB ondernemers

dbamkbVoor de MKB ondernemer, onder deze groep vallen alle genoemde doelgroepen met of zonder personeel, dit zijn de starter, zzp'er en DGA, maar ook de besloten vennootschappen, verenigingen en stichtingen, geniet de groei en bloei van zijn onderneming de eerste prioriteit. Ondernemen kunt u als de beste, maar ook de administratieve en fiscale kanten van het ondernemerschap verdienen alle aandacht. Een juist opgezette administratie biedt u ondersteuning bij het (bij)sturen van uw onderneming, maar geeft ook periodiek inzicht in de stand van zaken in uw onderneming, de winstgegevendheid, ligt mijn bedrijf op koers met betrekking tot de gestelde doelen (begroting), vergelijking met branchegenoten etc.

Daarnaast is het altijd prettig samen te werken met iemand die uw onderneming kent en verder kijkt dan de cijfers alleen en die ook een klankbord voor u kan zijn. Wij begeleiden al vele jaren ondernemers in velerlei branches en kunnen wel zeggen hierbij verder te gaan dan menig andere dienstverlener.

Veel ondernemers maken nog steeds gebruik van een 'duur' accountantskantoor, enerzijds omdat zij menen dat hun zaken dan beter worden geregeld, anderzijds omdat dit verplicht zou zijn. Een accountant en een accountantsverklaring zijn alleen verplicht wanneer uw onderneming een omzet heeft van meer dan 8,8 miljoen en/of een activawaarde van meer dan 4,4 miljoen en/of meer dan 50 werknemers op de loonlijst heeft staan. Voldoet uw onderneming hier niet aan, dan kunt u ook volstaan met een goedkoper alternatief; een goed administratiekantoor, bijvoorbeeld DBA Finance Administratie- en Advieskantoor. Neem eens vrijblijvend contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan en zie wat ook u kunt besparen.